ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το κόστος κάθε υπηρεσίας εξαρτάται από τη φύση της κάθε υπόθεσης, το προσωπικό και τον εξοπλισμό που απαιτείται να εμπλακεί, την τοποθεσία-απόσταση και το χρόνο που θα διαρκέσει η έρευνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των υπηρεσιών καθώς και την λεπτομερή ανάλυση του κόστους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Παρέχουμε προσιτές σε κόστος υπηρεσίες αντιλαμβανόμενοι την σημερινή πραγματικότητα.

Το Γραφείο μας είναι στη διάθεση του καθενός ώστε να δώσει μια σαφή πρόσφορα βάσει των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Συνιστούμε πάντα στους πιθανούς πελάτες μας να έχουν χρόνο να μιλήσουν μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε καλύτερα την κατάσταση, καθώς όλες οι ιδιωτικές έρευνες είναι διαφορετικές. μονό τότε μπορούμε να σας δώσουμε μια ενημερωμένη ένδειξη των δαπανών και του χρονοδιαγράμματος και να συμφωνήσουμε μαζί έναν σαφή προϋπολογισμό.

Εφόσον έχετε υποψίες και υπόνοιες πως έχετε πέσει θύμα απάτης και νιώθετε πως χρειάζεστε υποστήριξη, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε είτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Παρέχουμε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να νιώθετε ασφάλεια να κουβεντιάσετε μαζί μας τα ζητήματα που σας απασχολούν. Η οποιαδήποτε επικοινωνία μας παραμένει εχέμυθη τηρώντας το νομικό και ιδιωτικό απόρρητο. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και μέσω της συνεργασία μας να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Το γραφείο και οι συνεργάτες μας παρέχουν Υπηρεσίες Ιδιωτικών Ερευνών στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν χρειάζεται να συμμετέχετε καθόλου στις έρευνες της υπόθεσης σας παρά μόνο να φροντίσετε να μας δώσετε μια σαφή αρχική εικόνα και λεπτομέρειες για την υπόθεσης σας στην αρχική μας συνάντηση στο γραφείο μας.

Η διαδικασία της Έρευνας θα ξεκινήσει αφού πρώτα μιλήσετε μαζί μας και κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση σας και τις ατομικές ανάγκες σας. Ο καλύτερος τρόπος φυσικά είναι κατ’ ιδιαν. Οι συναντήσεις μας φυσικά είναι πάντα δωρεάν. Αφού κανονίσουμε κάποιο ραντεβού και αναφέρετε το πρόβλημα που σας απασχολεί, εμείς θα σας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο Έρευνας κατάλληλο για την περίπτωση σας. Κατόπιν τούτου η έρευνα σας θα ξεκινήσει για την ημερομηνία την οποία συζητήσαμε. Δεν χρεώνουμε για συμβουλές, οπότε μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε.

Εγγυόμαστε 100% αποτελεσματικότητα σε κάθε Έρευνα Υπόθεσης που αναλαμβάνουμε, καθώς την αποτελεσματικότητα της έρευνας ορίζουν τα στοιχεία που είμαστε σε θέση να διερευνήσουμε για εσάς.

Ναι. Λάβετε υπόψη ότι κάθε υπόθεση είναι διαφορετική, θα ενημερώνεστε έγκαιρα και κατά το χρόνο διεξαγωγής των ερευνών.

dpis-logo

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ